Σχετικά με την Αναζήτηση Βιβλίων Google
Επισκόπηση
• Σκέψεις και απόψεις
Γενική Βοήθεια

Πρόγραμμα Συνεργατών
Για εκδότες & συγγραφείς
Εγγραφείτε τώρα
Βοήθεια Συνεργατών

Βιβλιοθήκη
Επισκόπηση
Συνεργάτες Βιβλιοθήκης
Βοήθεια Βιβλιοθηκονόμων

Σκέψεις και απόψεις

Μάρκο Γκέτσι (Marco Ghezzi), διευθύνων σύμβουλος της Apogeo
"Η Αναζήτηση Βιβλίων Google ήταν κάτι σαν συνεταίρος σε επίπεδο τεχνολογίας και μάρκετινγκ", λέει ο Γκέτσι. "Σε επίπεδο τεχνολογίας, με την έννοια ότι η αναζήτηση στο εσωτερικό του βιβλίου κάνει ό,τι δεν μπορούσαμε να κάνουμε. Σε επίπεδο μάρκετινγκ, με την έννοια ότι τώρα μπορούμε να προσεγγίσουμε νέους αναγνώστες."

Πωλ Μάνινγκ (Paul Manning), αντιπρόεδρος, υπεύθυνος πωλήσεων βιβλίων για τον εκδοτικό οίκο Springer
“Η Αναζήτηση βιβλίων Google αποτελεί έναν από τους ευκολότερους και καλύτερους τρόπους διαδικτυακού μάρκετινγκ”

Δρ Ματίας Βαλς (Dr. Matthias Wahls), υπεύθυνος επιχειρησιακής ανάπτυξης της Brill
"Χάρη στη βοήθεια της Google, ψηφιοποιήσαμε όλους τους τίτλους των παλαιότερων εκδόσεών μας και έτσι προσφέραμε στο αναγνωστικό κοινό μας έναν ανεκτίμητο κατάλογο ακαδημαϊκών τίτλων. Αυτή η πρωτοβουλία θα συνεχίσει να ωφελεί τους ακαδημαϊκούς συγγραφείς μας, διαδίδοντας πληροφορίες σχετικά με τα έργα τους στους συνεργάτες τους και ακόμη πιο πέρα, σε όσο γίνεται μεγαλύτερο κοινό.

Εδουάρδο Μιρόν (Eduardo Mirón), διευθύνων σύμβουλος της RIALP
"Πρόκειται για ένα φανταστικό, και μάλιστα δωρεάν, εργαλείο μάρκετινγκ, που διασφαλίζει τη μεγαλύτερη δυνατή προβολή των βιβλίων μας"

Μισέλ Βαλενσί (Michel Valensi), ιδρυτής των εκδόσεων Editions de l'Eclat
Στην ερώτηση "Ποιο βιβλίο θα παίρνατε μαζί σας σε ένα ερημονήσι;" θα απαντούσα: την Αναζήτηση Βιβλίων Google. Ο λόγος είναι ότι, στο απέραντο πέλαγος των πληροφοριών που διατίθενται στο διαδίκτυο, η Αναζήτηση Βιβλίων Google είναι ένα νησί στο οποίο μπορεί κάποιος να αναπαυτεί. Με την Αναζήτηση Βιβλίων Google, μπορείτε να αποκτήσετε πληροφορίες για τα βιβλία, τους συγγραφείς τους, τους εκδότες που τα εκδίδουν, τα βιβλιοπωλεία που τα πουλάνε, τη βιβλιοθήκη που τα δανείζει. Κάνετε ταυτόχρονα ένα ταξίδι στο παρελθόν και ένα άλμα στο μέλλον!

Κριστιάν Ντελχαίη (Christian Delhaye), αντιπρόεδρος της Michelin, υπεύθυνος για τους ταξιδιωτικούς οδηγούς της
Η Michelin διαθέτει τους ταξιδιωτικούς οδηγούς της σε όσο γίνεται περισσότερους ανθρώπους. Χάρη στην Αναζήτηση Βιβλίων Google, θα διατίθενται στο διαδίκτυο σχεδόν 300 ταξιδιωτικοί οδηγοί σε 4 γλώσσες (Γαλλικά, Αγγλικά, Ισπανικά και Ιταλικά) ταυτόχρονα με τις έντυπες εκδόσεις. Όσον αφορά στους ταξιδιωτικούς οδηγούς της Michelin, η Αναζήτηση Βιβλίων Google διευκολύνει την αναζήτηση και την αγορά τους, τόσο στα βιβλιοπωλεία, όσο και στο διαδίκτυο.

©2011 Google - Αρχική Σελίδα - Σχετικά με την Google - Πολιτική Απορρήτου