Σχετικά με την Αναζήτηση Βιβλίων Google
Επισκόπηση
Σκέψεις και απόψεις
Γενική Βοήθεια

Πρόγραμμα Συνεργατών
Για εκδότες & συγγραφείς
Εγγραφείτε τώρα
Βοήθεια Συνεργατών

Βιβλιοθήκη
• Επισκόπηση
Συνεργάτες Βιβλιοθήκης
Βοήθεια Βιβλιοθηκονόμων

Βιβλιοθήκη Βιβλίων Google– Ένας βελτιωμένος βιβλιογραφικός κατάλογος των βιβλίων του κόσμου

Συνεργαζόμαστε με αρκετές μεγάλες βιβλιοθήκες για να συμπεριλάβουμε τις συλλογές τους στην Αναζήτηση Βιβλίων Google και, όπως ένας βιβλιογραφικός κατάλογος, δείχνουμε στους χρήστες πληροφορίες για το βιβλίο, και σε πολλές περιπτώσεις, ορισμένα αποσπάσματα – μερικές προτάσεις προκειμένου να εμφανιστεί ο όρος αναζήτησης με τα συμφραζόμενα.

Τι εμφάνιση έχει ένα βιβλίο της Βιβλιοθήκης των Βιβλίων Google;
Όταν κάνετε κλικ σε ένα αποτέλεσμα αναζήτησης για ένα βιβλίο από τη Βιβλιοθήκη, βλέπετε βασικές πληροφορίες για το βιβλίο, και σε πολλές περιπτώσεις, ορισμένα αποσπάσματα – μερικές προτάσεις που δείχνουν τον όρο αναζήτησής σας στα συμφραζόμενα. Εάν το βιβλίο δεν προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, έχετε τη δυνατότητα να δείτε και να προχωρήσετε σε λήψη ολόκληρου του βιβλίου. Σε κάθε περίπτωση, βλέπετε συνδέσμους που σας κατευθύνουν σε διαδικτυακά βιβλιοπωλεία από όπου μπορείτε να αγοράσετε το βιβλίο και σε βιβλιοθήκες από όπου μπορείτε να το δανειστείτε.

Πλήρης Προβολή
Προβολή αποσπασμάτων
Δεν υπάρχει διαθέσιμη προεπισκόπηση

Για να δείτε αυτές τις σελίδες σε μεγαλύτερο μέγεθος και για να μάθετε περισσότερα για τις δυνατότητες της Αναζήτησης Βιβλίων Google, μπορείτε να προβάλετε τα Στιγμιότυπάμας.

Ποιος είναι ο στόχος αυτού του προγράμματος;
Ο στόχος της Βιβλιοθήκης είναι απλός: να κάνει ευκολότερη την εύρεση σχετικών βιβλίων για τα άτομα – ειδικότερα, για βιβλία που δεν θα μπορούσαν να βρουν με άλλον τρόπο, όπως εκείνα που έχουν εξαντληθεί – ενώ ταυτόχρονα να σέβεται προσεκτικά τα πνευματικά δικαιωμάτα των συγγραφέων και των εκδοτών. Ο τελικός στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε, σε συνεργασία με τους εκδότες και τις βιβλιοθήκες, έναν πλήρη, εικονικό βιβλιογραφικό κατάλογο με δυνατότητα αναζήτησης όλων των βιβλίων σε όλες τις γλώσσες, που θα βοηθά τους χρήστες να εντοπίζουν νέα βιβλία και τους εκδότες να βρίσκουν νέους αναγνώστες.

©2011 Google - Αρχική Σελίδα - Σχετικά με την Google - Πολιτική Απορρήτου