Σχετικά με την Αναζήτηση Βιβλίων Google
Επισκόπηση
Σκέψεις και απόψεις
Γενική Βοήθεια

Πρόγραμμα Συνεργατών
Για εκδότες & συγγραφείς
Εγγραφείτε τώρα
Βοήθεια Συνεργατών

Βιβλιοθήκη
Επισκόπηση
Συνεργάτες Βιβλιοθήκης
Βοήθεια Βιβλιοθηκονόμων

Βέλτιστες πρακτικές για εκδότες και συγγραφείς

Προώθηση των βιβλίων σας στο Google - δωρεάν
Προσεγγίστε ένα νέο κοινό αγοραστών βιβλίων με την Αναζήτηση Βιβλίων Google. Εγγραφείτε στο πρόγραμμα συνεργατών των Βιβλίων Google. Εγγραφείτε τώρα.
Γίνατε ήδη συνεργάτης της Αναζήτησης Βιβλίων ; Επισκεφθείτε τη σελίδα των Βέλτιστων πρακτικών στο Κέντρο Βοήθειας Συνεργατών για να μάθετε πώς θα κάνετε ακόμα πιο αποτελεσματική την Αναζήτηση Βιβλίων. 
Αξιοποιήστε ακόμα περισσότερο τον διαφημιστικό προϋπολογισμό σας. Χρησιμοποιήστε το AdWords.
Με το AdWords μπορείτε να τρέξετε διαφημιστικές καμπάνιες με στόχευση τοποθέτησης που φέρνουν σε επαφή τα βιβλία σας με τους πιο πιθανούς αγοραστές τους. Στόχευση κατά λέξη-κλειδί, γεωγραφική περιοχή, θέμα και/ή ιστότοπο. Δημιουργήστε μια δοκιμαστική καμπάνια.
Κρατήστε το ενδιαφέρον των αναγνωστών σας ανάμεσα στις εκδόσεις βιβλίων
Ξεκινήστε διάλογο με τους αναγνώστες σας δημιουργώντας ένα ιστολόγιο. Ξεναγηθείτε στο Blogger.
Μάθετε πώς να αυξήσετε την επισκεψιμότητα του ιστοτόπου σας
Χρησιμοποιήστε αυτά τα εύκολα εργαλεία για να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας έχει τοποθετηθεί σε ευρετήριο και είναι εύκολα ανιχνεύσιμος από το Google. Ξεκινήστε τώρα.

Παρακολουθήστε τους επισκέπτες του ιστοτόπου σας και μάθετε τι τους αρέσει και τι όχι
Το Google Analytics σάς δείχνει ποιοι ιστότοποι, μηχανές αναζήτησης και λέξεις-κλειδιά αναφέρουν την επισκεψιμότητά σας και πόσοι επισκέπτες επικοινωνούν με τον ιστότοπό σας.
Ξεναγηθείτε στο Analytics.Οι υπηρεσίες Google δουλεύουν πολύ καλύτερα όλες μαζί από ότι κάθε μία ξεχωριστά. Η επισκεψιμότητα στον ιστότοπό μας έχει αυξηθεί κατά 74% από τότε που αρχίσαμε να χρησιμοποιούμε την Αναζήτηση Βιβλίων Google, το AdWords και το Analytics.
Hal Hallstein, Wisdom

Πιο πάνω και πιο πέρα - Περισσότερα εργαλεία Google που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προωθήσετε τα βιβλία σας
 • Θέλετε να πουλήσετε βιβλία απευθείας από τον δικό σας ιστότοπο;
  Μπορείτε να ρυθμίσετε το Google Checkout σε λεπτά.

 • Διευκολύνετε την επικοινωνία και τη συνεργασία των τμημάτων δημοσιών σχέσεων, πωλήσεων και μάρκετινγκ  
  Οι υπάλληλοί σας μπορούν να έχουν πρόσβαση από οποιονδήποτε υπολογιστή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το ημερολόγιο και τα εργαλεία συνεργασίας που περιλαμβάνονται στο Google Apps. Διαβάστε την ιστορία του εκδοτικού οίκου Nimble Books.

 • Κρατήστε ενημερωμένους τους αναγνώστες σας για προσεχείς εκδηλώσεις.
  Τώρα οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν στο δημόσιο ημερολόγιό σας και να ενημερώνονται για προσεχείς παρουσιάσεις βιβλίων και εκδηλώσεις των συγγραφέων. Μάθετε περισσότερα για το Ημερολόγιο Google.

 
 • Κρατήστε το ενδιαφέρον των αναγνωστών σας με βίντεο 
  Δημιουργήστε βίντεο για να ξεκινήσετε μια καμπάνια που θα εξαπλωθεί ραγδαία ή για να ενισχύσετε τον ιστότοπο ή το ιστολόγιό σας. Παρακολουθήστε ένα βίντεο για την ανάρτηση βίντεο στο YouTube.

 • Κρατήστε επαφή με τους αναγνώστες σας
  Χρησιμοποιήστε τις Ομάδες Google για να δημιουργήσετε ομάδες ιστού, λίστες και ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να κρατήσετε επαφή με τις ομάδες βιβλίου, τους θαυμαστές και τα βιβλιοπωλεία. Μάθετε τι μπορείτε να κάνετε με τις Ομάδες Google.

©2011 Google - Αρχική Σελίδα - Σχετικά με την Google - Πολιτική Απορρήτου